Nova llei de protecció de dades
29/05/2018

Benvolgut/da,

El dia 25 de maig va entrar en vigor la nova normativa de protecció de dades europea, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d´abril de 2016 (RGPD), fet que ens obliga a actualitzar la nostra política de privacitat.

Des de Select Pàdel utilitzem la vostra adreça electrònica i número de telèfon per informar-vos de les nostres activitats, productes, serveis i esdeveniments puntuals, i volem seguir-ho fent complint amb els requeriments previstos en la norma europea a la qual fem referència.

Aquest nou reglament comporta que:

  • El responsable dels fitxers i del tractament de les seves dades personals és Select Pàdel.
  • La finalitat del tractament de les dades personals és la de fer-vos arribar la  nostra informació i poder atendre als compromisos generats per la relació que mantenim amb vosaltres.
  • Les tractarem en base al seu consentiment. En qualsevol moment el podeu revocar i us donarem de baixa.
  • No es cediran les seves dades a tercers. No es transferiran a tercers països o organitzacions internacionals.
  • Les seves dades seran comunicades, en cas de ser necessari, a les administracions públiques i a totes aquelles entitats amb les que sigui necessària la comunicació amb la finalitat de complir amb la prestació dels serveis vinculats a la relació que mantenim amb vostè.
  • Les seves dades es conservaran mentre es mantingui la relació, i mentre vostè no sol·liciti la seva supressió i en qualsevol cas, en compliment dels terminis legals que siguin d´aplicació.
  • En qualsevol moment pot exercir el dret d´accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat adreçant un missatge a selectpadel@gmail.com o bé escrivint per correu postal a Select Pàdel SLL (c. Barcelona, 3, pol. Ind. Els Colomers, 25241, Golmés, Lleida.)
  • Amb el present escrit queda informat en relació a la nova normativa de protecció de dades europea essent el compromís de Select Pàdel que les seves dades es suprimeixin o rectifiquin quan aquestes siguin inexactes.

Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos ben cordialment,

 

« Volver